Workshopok

Ékszer recycling workshop:
 

Ezen a workshopon lehetőségetek lesz bekukkantani az ékszertervezés világába, és a segítségemmel létrehozni valami igazán a stílusotokra és egyéniségetekre szabott ékszert.

Húsz évnyi ékszerkészítésből rengeteg technikával készült (bőr, nemez, fagyöngy, üveggyöngy, ásvány, öntött fémek, tűzzománc) félkész ékszerem és alapanyagom megmaradt. Én ezekkel már nem szeretnék mit kezdeni, viszont annál értékesebb alapanyagok, hogy a kukában végezzék, így arra gondoltam, közösen alkothatnánk belőle valami igazán izgalmasat. Viszek magammal mindent, ami az ékszerkészítéshez szükséges, szerszámokat, ragasztókat, szerelékeket, megtanuljuk, melyik mire jó, aztán kiválasztjátok a nektek tetsző alapanyagokat, és együtt létrehozunk belőle valami igazán egyedi ékszert.

Három óra alatt egy szett készíthető el: nyaklánc, fülbevaló, karkötő, vagy két fülbevaló és egy nyaklánc, két fülbevaló és egy karkötő.

Időpontok:

2024.03.09. 15-18h, FiFe Kraft Bolt, 1122 Budapest, Krisztina Körút 5. (Bejárat a Csaba utca felől.)

 

A workshpok bevezető ára 12000 Ft. A részvételi lehetőséget az adott workshopra szóló jegy megvásárlásával válthatod meg. A jegyvásárlást követően 48 órán belül küldeni fogok egy visszaigazoló emailt, amiben bővebb információt is küldök a workshopról.

A worksohpot lemondani hét napon túl van lehetőséged. Hét napon belül már nem tudod lemondani, de a jegyed átruházhatod, vagy beválthatod egy másik workshopon, előzetes egyeztetés után.

Ha én mondom le a workshopot, az ár minden esetben visszatérítésre kerül.

A változtatás jogát fenntartom!