Szállítási infók

Személyes átvétel

Személyes átvételre a Blue Art Budapestben  (Paloma udvarház, 1053 Budapest, Kossuth Lajos u. 14-16) van lehetőséged nyitvatartási időben, hétközben 11 és 19 óra között, hétvégén 10-15 óráig. A megrendelt terméket a megrendelés megerősítésétől számított 10 munkanapon belül vagyok köteles bevinni az ÁSZF szerint, de a megrendeléstől számított első pénteken be fogom vinni. Ha ettől eltér a menetrend, előzetesen emailben fel foglak keresni.

A terméket előzetes egyeztetés alapján az átvevőponton is kifizetheted, készpénzzel vagy bankkártyával is. Erre való igényed kérlek, hogy előre jelezd, mivel számlát csak akkor kell kiállítsak, ha a honlapon keresztül fizetsz, vagy a saját bankszámlámra előreutalással.

Házhoszállítás

Házhozszállítást kétféle módon kérhetsz, postai úton vagy a Foxposton keresztül.

A postai csomagokat ajánlva, elsőbbséggel küldöm. Ennek ára 900 Ft. Postázási nap hétfő és csütörtök. A posta két munkanapon belül ki szokta szállítani az elsőbbségi csomagokat, attól függően, hogy Budapestre, vagy vidékre szállítják. Budapestre általában egy munkanapon belül kiviszik, de természetesen garantálni nem tudom, így kérlek, a postai csomagod ezeket az információkat mérlegelve rendeld meg.

A Foxpost 2200 Ft-ért vállalja a házhoz történő kiszállítást, ha a futár átvette a csomagot, két munkanapon belül vállalják a kiszállítást. A csomagod futárhoz kerüléséről és a szállítás várható idejéről ők fognak tájékoztatni. Bővebb információt a Foxpost oldalán találsz. A csomagod a megrendelés megerősítését követő pénteken tudom automatába tenni, ha annak ellenértékét a honlapon keresztül bankkártyával vagy a megküldött számla alapján átutalással megfizetted.

Csomagautomata

Csomagautomata esetén az általad választott Foxpost automatába érkezik a csomagod.  A szállítási költség így 1200 Ft. A közeledben lévő csomagautomatákról itt tudsz tákékozódni. Kérlek, hogy a szállítási cím rovatba az automata címét írd be, ne a lakcímedet, mert úgy nem fogom tudni, melyik automatába kéred a csomagod! A szállítási címet a Pénztárban tudod megadni, ha kipipálod a Szállítás másik címre? felirat utáni négyzetet. A csomagod a megrendelés megerősítését követő pénteken tudom automatába tenni, amennyiben rendelt termék(ek) árát kártyával vagy előreutalással megfizetted. A csomag automatába érkezéséről a Foxpost fog értesíteni.

Csomag nyomonkövetés:

Posta – a  csomagszámot a feladás után én fogom megküldeni emailben.

Foxpost – a csomagszámot a Foxpost által generált levélben találod.